Honden gaan op zoek naar hun droomjob

15/03/15 om 10:43 - Bijgewerkt om 10:43

Heeft je hond (verborgen) talenten? Dan kun je hem voortaan inschrijven in 's werelds eerste interimkantoor voor honden.

Honden gaan op zoek naar hun droomjob

© Thinkstock

Dog Interim, zo heet het allereerste hondeninterimkantoor ter wereld. Het is een initiatief van VetSelect, een productlijn van Loën Laboratories dat voedingssupplementen voor honden maakt. En net zoals in een 'normaal' uitzendkantoor is het de bedoeling om getalenteerde sollicitanten - van eender welk hondenras - aan hun droomjob te helpen.

Droomjob voor beste honden

Op de website doginterim.be kunnen baasjes hun honden inschrijven voor verschillende vacatures. De meest geschikte honden worden uitgenodigd voor een selectiedag op 9 mei. Het is een unieke gelegenheid voor de honden om hun capaciteiten te tonen. In de setting van het Kasteel van Groenendaal mogen de honden naar hartenlust allerlei proefjes afleggen. Onder het goedkeurend oog van de jury worden de honden beoordeeld op basis van hun karakter, hun uitstraling en hun fysieke kracht. De beste kandidaten slepen hun droomjob in de wacht. (De Zondag)

Onze partners