Adidas brengt T-shirt uit ten voordele van One Fund Boston

19/04/13 om 14:09 - Bijgewerkt om 14:09

Bron: Knack Weekend

Sportmerk Adidas heeft een T-shirt uitgebracht ter nagedachtenis van de slachtoffers van de bomaanslag op de marathon van Boston. Het T-shirt heeft als opschrift 'Boston Stands As One' en zal in beperkte oplage verkrijgbaar zijn.

Adidas brengt T-shirt uit ten voordele van One Fund Boston

De T-shirts die Adidas ter nagedachtenis van de slachtoffers van de Boston Bombings op de markt brengt zullen verkrijgbaar zijn via de BAA en de Adidas websites en kosten 26 dollar. Adidas belooft dat de integrale winst die ze maken op deze T-shirts naar de The One Fund Boston Inc zal gaan. "De onbaatzuchtigheid en het medeleven dat de inwoners van Boston, de mensen ter plaatse, de hulpdiensten en The Boston Athletic Association hebben laten zien heeft ons geinspireerd", aldus Patrik Nilsson, topman van Adidas America.

Adidas heeft een nauwe band met de marathon, aangezien het merk het sportgebeuren al 25 jaar sponsort. Bovendien heeft Adidas in de aanloop van de marathon verschillende trainingscentra en vrijblijvende oefenwedstrijden opgericht. Adidas kleedde bovendien de 8500 vrijwilligers tijdens de Boston marathon. In de nasleep van het drama droegen veel mensen de Adidas marathonjasjes bij wijze van steunbetuiging. De T-shirts zullen dus vermoedelijk de deur uit vliegen. (KS)

Onze partners