Stiefvader Kim Kardashian veroorzaakt dodelijk ongeval

08/02/15 om 09:41 - Bijgewerkt om 09:41

Bruce Jenner, een voormalig Olympisch kampioen tienkamp, was zaterdag betrokken bij een dodelijk ongeval in het zuiden van California. Paparazzi zouden Jenner opgejaagd hebben.

Stiefvader Kim Kardashian veroorzaakt dodelijk ongeval

Kris en Bruce Jenner © Reuters

Bij het ongeval in Malibu waren vier voertuigen betrokken. Eén persoon kwam om het leven, vijf anderen moesten met verwondingen naar het ziekenhuis. Jenner zelf bleef ongedeerd, klinkt het bij de politie. Roddelwebsite TMZ schrijft op zijn website dat Jenner achternagezeten werd door paparazzi toen hij het ongeval veroorzaakte. Dat zou zijn familie verteld hebben. De website publiceert verschillende foto's van het ongeval.

Maar volgens de mededeling van de politie is de oorzaak van het ongeval nog niet duidelijk. Er is alvast een onderzoek geopend naar doodslag. Een anonieme bron, dichtbij het onderzoek, zegt dat het onderzoek niet op één persoon is gericht, maar op alle betrokkenen. Na zijn succes op de Olympische Spelen in 1976 startte Jenner een televisiecarrière. Hij is te zien in de populaire realitysoap "Keeping Up With the Kardashians".(BELGA)

Onze partners