Romeo Beckham poseert voor Burberry

18/12/12 om 11:03 - Bijgewerkt om 11:03

Bron: Knack Weekend

Romeo Beckham heeft zijn eerste opdracht als model binnengehaald. De tienjarige zoon van Victoria en David Beckham zal te zien zijn in een print- en videocampagne van luxemerk Burberry, zo meldt Styleite.

Romeo Beckham poseert voor Burberry


Geef toe, Suri Cruise, hoewel ze en volledig hoofdstuk beslaan in je Burn Book zijn de Beckhams toch een knap gezin. Moeder Victoria, vader David, drie stoere puistvrije jongens en een schattig klein meisje. De middelste Bekchamzoon, Romeo, heeft zijn status net nog wat weten opvijzelen want de tienjarige heeft net zijn eerste modellencampagne binnengehaald.

Romeo lacht zijn hagelwitte tanden bloot in de nieuwe Burberryreclame en treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader en moeder die zich ook beiden al van hun beste kant lieten zien voor onder meer Elle, Harper's Bazaar en H&M.

Beckham is natuurlijk niet het eerste "kind van" dat een opwachting maakt in de modellenwereld. Zo poseerde Kaia, de dochter van Cindy Crawford, voor Young Versace, heeft het nichtje van Gisele Bündchen Duda al ontworpen en model gestaan voor Brandili Mundi en Anna Nicole Smiths dochter Dannielynn pronkte zopas nog op een poster van Guess.


Onze partners