Rihanna met andermans billen in Armani-spotje

12/06/12 om 08:44 - Bijgewerkt om 08:44

Bron: Knack Weekend

Beelden van de nieuwe campagne voor Armani Jeans tonen een verleidelijke Rihanna, maar met de billen van een ander model. De zangeres reageert woedend.

Rihanna met andermans billen in Armani-spotje

© Reuters

De Britse krant The Sun weet het zeker: Armani Jeans doet in zijn nieuwe commercial niet alleen beroep op de Amerikaanse zangeres, die zich in het zwartwitspotje zeer verleidelijk in de broek werkt; er zouden ook billen van een Iers model zijn 'ingehuurd' op het moment dat er ingezoomd wordt op het achterwerk.

De 'gelukkige' is de Ierse 27-jarige schone Jahnassa Aicke. Zij zou voor haar bijdrage een bescheiden geldsom hebben ontvangen en, op vraag van de entourage van Rihanna, ook zwijgplicht hebben.

Het nieuws is opmerkelijk aangezien de zangeres nooit vies is om zich bloot te geven, letterlijk dan. De Advertising Standards Authority heeft al laten weten dat ze de misleidende reclame gaat onderzoeken.

Rihanna woedend

Rihanna heeft intussen via Twitter gereageerd. Ze is woedend op de Britse krant die het bericht verspreidde. Oordeel zelf:

Ok @thesunnewspaper, this is the only way I could say this to you!!! FUCK YOU....AND yo baggy ass condom Who is Jahnassa? Does she have a tat on her hand too? (DB)

Bekijk het filmpje.

Lees meer over:

Onze partners