Rihanna is het hapje van een haai voor originele badpakkenshoot

06/02/15 om 09:03 - Bijgewerkt om 09:03

Zon, zee en strand: vaak zijn het de typische ingrediënten van een badpakkenspecial. Het Amerikaanse magazine Harper's Bazaar trok dit keer een totaal andere kaart.

Rihanna is het hapje van een haai voor originele badpakkenshoot

© Harper's Bazaar

Popster Rihanna siert de originele 'killer fashion'-shoot van Harper's Bazaar. De sexy outfits en kronkelende poses zijn een verplicht nummertje, maar het was vooral het decor dat meteen onze aandacht trok. Rihanna vertolkte tijdens de shoot de sexy versie van kleine zeemeermin Ariël.

Vooral de foto met de haai springt in het oog, een mooi staaltje Photoshop. Het magazine liet zich inspireren door de veertigste verjaardag van Steven Spielbergs iconische haaienfilm Jaws. Rihanna, die afkomstig is van het eiland Barbados, zegt dat ze zwaar onder de indruk was van die film.

'Toen de film in de zalen kwam, durfde ik maanden niet meer de zee in te duiken. Het enige wat ik in die tijd deed, was zitten op het strand. Mijn vader vond het ook erg leuk om elke keer ik dan toch de zee in durfde, de gekende tune van Jaws te neuriën. Ik zat snel terug op het strand. Maar toch was Steven Spielberg mijn kinderheld', liet ze optekenen tijdens het bijhorende interview. (AB)

Onze partners