Modeontwerper Tom Ford plant tweede film met George Clooney

27/03/15 om 16:02 - Bijgewerkt om 16:02

Na zijn film 'A Single Man' uit 2009 begon het bij Tom Ford opnieuw te kriebelen om een tweede prent te maken. Voor zijn nieuwste project, een thriller 'Nocturnal Animals', krijgt hij bovendien hulp van George Clooney.

Modeontwerper Tom Ford plant tweede film met George Clooney

© Reuters

Wie hoopt dat Clooney voor de camera zal plaatsnemen, zullen we echter moeten teleurstellen. George Clooney is de producer van het hele project. Tom Ford adapteerde het verhaal 'Tony and Susan', een novelle van Austin Wright. Het verhaal gaat over een vrouw die door haar ex-man, die ze 20 jaar geleden verliet, gevraagd wordt om zijn boekmanuscript na te lezen.

Voor de vrouwelijke hoofdrol lichtte Ford al een klein tipje van de sluier op. Tijdens zijn modeshow in Los Angeles in februari vertelde Ford dat de hoofdrolspeelster van zijn film op de eerste rij zat. Laat het nu net één van de meest met sterren gevulde eerste rij geweest zijn. Actrices Amy Adams, Gwyneth Paltrow, Anjelica Huston, Sofía Vergara, Emily Ratajkowski, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Scarlett Johannsen, Elizabeth Olsen en Julianne Moore (die meespeelde in 'A Single Man') waren allemaal aanwezig. Adams zou volgens de geruchten het meeste kans maken. (AB / via Vogue UK)

Onze partners