'Crimineel knappe' Jeremy Meeks is op vrije voeten en haalt modellencontract binnen

11/03/16 om 09:53 - Bijgewerkt om 10:02

Herinner je je Jeremy Meeks nog? 'Dreamy McMugshot' of 'Smooth Criminal' waren slechts enkele van zijn bijnamen. De knappe crimineel heeft zijn straf uitgezeten en is van plan zijn toekomst te wijden aan modellenopdrachten en gezellige uitjes met zijn familie.

'Crimineel knappe' Jeremy Meeks is op vrije voeten en haalt modellencontract binnen

© Facebook

Meeks werd opgepakt omdat hij in het bezit was van wapens. Zijn foto ging viraal toen het Stockton politiedepartement zijn afbeelding deelde via Facebook. Vrouwen werden wild van zijn looks en deelden hun bewondering voor de gevangene onder zijn foto. Commentaren zoals 'Hij mag me altijd komen kidnappen' waren schering en inslag.

Zijn blauwe kijkers en messcherpe jukbeenderen leverden hem inmiddels een modellencontract op bij White Cross Management. Via Instagram liet Meeks weten dat hij klaar is voor zijn nieuwe leven en dat hij zijn familie wil bedanken voor alle liefde en steun. 'Ik voel me overweldigd en dankbaar', schreef hij bij een foto van hemzelf en fotograaf Jim Jordan.

Meeks mag de agenten bedanken die zijn foto deelden. Zonder hun hulp, moest hij zelf op zoek naar een job en we weten allemaal dat dat niet zo simpel is na het uitzitten van een straf. (LP)

Onze partners