Cover van Playboy met Kate Moss bekendgemaakt

02/12/13 om 15:14 - Bijgewerkt om 15:14

Bron: Knack Weekend

Het Britse model toont op deze Instagram-foto trots de coverfoto van haar samenwerking met Playboy. Moss staat namelijk op de cover van het nummer rond de 60e verjaardag van Playboy.

Het Britse model toont op deze Instagram-foto trots de coverfoto van haar samenwerking met Playboy. Moss staat namelijk op de cover van het nummer rond de 60e verjaardag van Playboy.

Enkele maanden geleden werd bekendgemaakt dat Kate Moss ging samenwerken met Playboy. Het magazine mag 60 kaarsjes uitblazen in januari 2014 en wil deze gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze vroegen aan het Britse topmodel om te poseren voor de cover en voor een fotoreportage in het magazine, waarop ze volmondig 'ja' heeft gezegd.

Van het resultaat van de shoot van Kate Moss voor Playboy kregen we enkele weken geleden al een voorproefje. We kregen een foto te zien van Kate Moss in het bekende 'bunny-pakje' van Playboy. Het was de eerste foto uit de reportage die aan de wereld werd getoond, een beetje om het publiek warm te maken voor wat nog komen gaat.

Kate in 'bunny ears' op cover

Na het nieuws, het eerste beeld, is het nu tijd voor de volgende stap: het bekendmaken van de cover. Zo was deze primeur voor de Instagram-pagina van fotografenduo Mert & Alas. Zij waren niet enkel de fotografen van de sexy fotoreportage, maar hebben nu ook de cover bekendgemaakt. We zien Kate Moss met 'bunny-oortjes' en het zwart/witte-pakje op de cover. Uiteindelijk is het, wat we tot nu toe te zien hebben gekregen, een relatief brave fotoshoot geworden. Kate Moss poseert in uitdagende poses en in het bekende Playboy-pakje, maar of ze echt helemaal naakt gaat? Wie dat graag wil weten, zal op 13 december naar de krantenwinkel moeten gaan. (LVR)

Lees meer over:

Onze partners