Beroemde aanhangers Obama blij met overwinning

07/11/12 om 10:25 - Bijgewerkt om 10:25

Bron: Knack Weekend

Twitter werd overladen met positieve reacties van sterren nadat werd bekendgemaakt dat Barack Obama de presidentsverkiezingen gewonnen heeft.

Beroemde aanhangers Obama blij met overwinning

© Twitter

Enkele momenten nadat verschillende Amerikaanse nieuwszenders bekendmaakten dat Barack Obama herkozen is als President van de Verenigde Staten, werd Twitter overspoeld met blije tweets van beroemde aanhangers van Obama.

"We kunnen niet gelukkiger zijn dat dit", schreef de Amerikaanse superster Lady Gaga. Ze plaatste bij deze tweet een foto van zichzelf en enkele juichende vrienden. Ook Pink kwam snel met een blije reactie: " Dank u Christus en mijn magische ondergoed". Rapper P. Diddy tweette een foto van zichzelf met de woorden "Nog vier jaar, Bitches! Ik ben aan het vieren".

'Desperate Housewive' Eva Longoria liet weten dat ze haar vreugdetranen amper kon bedwingen. Voor Jane Fonda betekent de overwinnning van Obama vooral een overwinning van de vrouwen in de VS.

Het lijstje met blije beroemdheden is erg lang. Nog enkele beroemdheden die Obama feliciteerden zijn Mariah Carey, Milla Jovovich, Rihanna, Michael Moore, Katy Perry en Ricky Gervais. (LVR)

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners