WIN een van de Haba-speelsets bij Fox & Co.

WIN een van de Haba-speelsets bij Fox & Co.

© Haba

Het Duitse merk Haba en de Belgische kwaliteitswinkels voor spellen- en speelgoed van Fox & Co. delen dezelfde filosofie: kinderen zijn het belangrijkste wat we hebben. Hen de fundamentele waarden bijbrengen, hen zelfstandig leren worden, creativiteit en probleemoplossend leren denken zijn niet meer enkel de taak van de ouders. Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van het kind!

Dankzij een nauwkeurige selectie, met respect voor bepaalde waarden, bieden de 12 Belgische winkels Fox & Co. een grote keuze aan kwalitatief speelgoed en gezelschapsspellen die het kind helpen bij het opgroeien, zich te ontwikkelen, de wereld te ontdekken, leren omgaan met hun angsten, creëren, plezier ervaren, ... Bezoek een van de 12 boetieks Fox & Co., laat je onderdompelen in deze wonderlijke wereld en ontdek de ruime keuze voor de allerkleinsten met geboortecadeaus tot ludo-educatieve spellen, gezelschapsspellen, speelgoed dat de creativiteit stimuleert,... Kortom, speelgoed voor het leven! www.foxetcompagnie.be

Waag je kans en win een van de 140 Haba-speelsets! Beantwoord voor 31 januari 2017 - 23u59 onderstaande wedstrijdvragen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet u geregistreerd of aangemeld (indien reeds geregistreerd) zijn op deze site.

U kan alleen maar deelnemen als u ook geabonneerd bent.

Onze partners