Culinair Culinair Zin in veggie, maar geen inspiratie? Wij testten het vegetarisch aanbod van vier foodboxen
Culinair Culinair Sprankelende Belgische fermenten: onze expert proeft en vergelijkt lokale waterkefir
Design Design Binnen de muurtjes kleuren: zo puzzel je een fleurig seventies-interieur in een smalle rijwoning
Reizen Reizen Cruisen op een zijarm van de Ganges: in 2025 organiseert Knack opnieuw een lezersreis naar India
Review | Culinair Review | Culinair Update The Brasserie in de Beurs van Brussel: lekkere spoedcursus in de Belgische keuken
Culinair Culinair Rijstverhaal: verslag van een bezoek aan een traditionele sakebrouwerij in de buurt van Tokio
Reizen Reizen Op zoek naar de charme van Charleroi: 11 tips voor liefhebbers van architectuur, cultuur en natuur
Design Design Betonblokkendoos: binnenkijken in een onbekende brutalistische woning van architect Juliaan Lampens
Architectuur Architectuur Waarom er dringend meer nood is aan vrouwelijke en diverse architecten: ‘Alleen zo haal je de blinde vlekken eruit'
Opinie | Saskia Neirinckx Opinie | Saskia Neirinckx ‘Het is tijd dat vrouwelijke chefs hun plek in de schijnwerpers opeisen'
Opinie | Lotte Philipsen Opinie | Lotte Philipsen ‘Meer dan 80 procent van de kledingarbeiders zijn vrouwen. Waarom blijven ze onzichtbaar?’
Review | Culinair Review | Culinair Aan tafel bij bistro ’t Verschil in Gits: ‘Zelden was het wijnaanbod in een restaurant zo boeiend’
Culinair Culinair 200 sterrenrestaurants binnen je budget: voordelig tafelen met Dining with the Stars
Culinair Culinair Nee, je hoeft je zalm niet in de grond te begraven: hoe maak je de perfecte gravad lax?
Human Interest Human Interest Bruno van Gils, de man achter Café Costume: ‘Een klap krijgen en leren dat je die te boven kunt komen, dat stelt gerust’
Culinair Culinair Belgische superfood op fles: onze expert verkent drankjes op basis van duindoornbes
Reizen Reizen Parende pinguïns kijken en ijsberen tussen de ijsbergen: verslag van een waanzinnige trip naar Antarctica
Culinair Culinair Is een voedselbos de toekomst? ‘Zo’n systeem zorgt voor zichzelf, je hoeft niet te ploegen, zaaien, spuiten of mesten'
Mode Mode ‘Een van de laatste genieën van de haute couture’: wie was de vergeten ontwerper Jules François Crahay?
Human Interest Human Interest Maryna Kandziuba runt haar Oekraïense beautylabel vanuit België: ‘Ik zit gewrongen tussen mijn verantwoordelijkheidsgevoel en eigen geluk’
Culinair Culinair Tijdreis op zoek naar Georgische wijn: 'Orange wine is hip bij jullie, maar hier is het een eeuwenoude traditie'