Win een AGA Six-Four

donderdag 07 juni 2012 om 17u00

Hoe deelnemen?

Stuur voor 07/07 uw verhaal over een 10e verjaardag (gebeurtenis – leeftijd – bestaan – jubileum) naar promotion.nest@roularta.be. Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van Nest en van AGA beslist uiterlijk eind juli wie de winnaar is o.b.v. van het ingezonden verhaal dat hen het meest bevalt. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Gietijzer: een traditie van 300 jaar oud

Met zijn tijdloze stijl, geruststellende stevigheid en voortreffelijke kookresultaten is de gietijzeren AGA Six-Four onmiskenbaar een AGA-fornuis.

Met zes hoogwaardige branders, waaronder een revolutionaire wokbrander (4,5 kW) met drie ringen, een unieke regelbare brander (5 kW) en twee snelbranders (3 kW en 1,75 kW), biedt dit hoogperformante kookfornuis een enorme waaier aan gebruiksmogelijkheden aan de ervaren hobbykok. Bovendien heeft dit fornuis een conventionele oven, een volledig programmeerbare heteluchtoven, een sudderoven en een aparte, hoogst moderne keramische grill. Een tijdloos ontwerp met het oog op lekker eten en genieten van het leven.

De AGA Six-Four is snel, krachtig en makkelijk te bedienen en is ontworpen om in bijna alle keukens te passen – tussen standaardkeukenkastjes, tegen een muur of zelfs in een centraal kookeiland.

De winnaar kan kiezen tussen een kookvlak met zes gasbranders of een keramische kookplaat met zes kookzones en uit de zes kleuren op deze pagina.

Nest geeft 1 AGA Six-Four van 1 m breed weg, ter waarde van 6.500 euro. Kosten voor plaatsing en technische voorbereidingen zijn ten laste van de winnaar.

Nest-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Reacties

BOEDA | 11 juni 2012

EN DAN MAAR KOOKEN

Ongepast?

ingrid coppens | 10 juni 2012

of dromen bedrog zijn? Niet met 'Nest'! Ideeën om uit te werken, rond te werken, te dromen...net zoals de AGA-Six four. Een keuken als een plaatje, een man of vrouw die graag kookt en de Aga-Sixfour. Wat wil je nog meer? Hemels!

Ongepast?

Ratteke1972 | 9 juni 2012

mooi en zou welkom zijn :-)

Ongepast?

moek | 8 juni 2012

Dat zou de top zijn !!

Ongepast?

Micheline daenens | 8 juni 2012

Het mooiste geschenk dat een vrouw zich kan bedenken voor haar verjaardag en om haar man, kinderen en kleinkinderen te verwennen

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Het recentste nieuws over landelijke lifestyle in uw mailbox? Abonneer u op de nieuwsbrief van Nest.

Schrijf u in op Nest nieuwsbrief

E-mail:
 

Whitepapers