Vier seizoenen? Waarom niet zes?

18/04/18 om 13:41 - Bijgewerkt om 17:22

In zijn boek 'Zes seizoenen' maakt de Amerikaanse chef Joshua McFadden van één zomer drie seizoenen en hij heeft daar zo zijn redenen voor. De recepten zijn in elk geval om van te watertanden.

Groenten zijn in. En het liefst van al komen ze uit onze eigen moestuin. De tijd dat alleen vis en vlees een hoofdrol speelden in de gastronomie lijkt voorbij: topchefs wereldwijd serveren vegetarische gerechten en menu's met ingrediënten die vaak uit de eigen restaurantmoestuin komen. En hun creativiteit beperkt zich niet tot de keuken alleen, getuige daarvan het groeiend aantal boeken over 'groenten' in onze bibliotheek. Een van de jongste aanwinsten is 'Zes seizoenen' van Joshua McFadden, chef én boer in Wisconsin.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 2 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Nest-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Nest

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners