Varkenslapjes met rabarber

11/05/18 om 16:00 - Bijgewerkt om 16:00

Varkenslapjes met rabarber

© C. Exelmans

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4

10-tal takjes verse salie

1 tl zwarte peper

1 tl zeezout

1 tl honing

4 varkenslapjes, platgeslagen

4 sneetjes ham

2 el olijfolie

3 stengels rabarber, in stukjes gesneden

2cm verse gember

Verwarm de oven voor op 180°. Hak de helft vande salie fijn. Meng peper, zout, honing en de fijngehakte salie. Wrijf de varkenslapjeshiermee aan één kant in. Leg op elke ingezouten kant een sneetje ham. Leg daarop stukjes rabarber, de resterende salieblaadjes en fijngesneden gember en rol dicht. Bak 20 à 25 minuten in oven. Dien op.

Lees meer over:

Onze partners