Veiling kledij Joanna Lumley is groot succes

14/11/12 om 15:41 - Bijgewerkt om 15:41

Bron: Knack Weekend

De garderobe van Joanna uit 'Absolutely Fabulous' bracht maar liefst 15.000 Britse pond op.

Veiling kledij Joanna Lumley is groot succes

© Facebook

Joanna Lumley, de actrice die bekend werd als Patsy Stone uit 'Absolutely Fabulous', heeft haar garderobe geveild voor een goed doel. In totaal brachten de items 15.000 pond in het laatje. Dat meldt de Britse Vogue.

De opbrengsten van de veiling gaan naar het goede doel The Prince's Trust, een organisatie die Britse jongeren helpt. De actrice doneerde een combinatie van eigen stukken en stukken die ze gedragen geeft in de serie 'Absolutely Fabulous'.

Zo werden er onder meer een zwart jasje van Dolce & Gabbana en een vest van Alexander McQueen te koop aangeboden. Het meest gewilde stuk was de zebra gestreepte vest die ze droeg in de begingeneriek van de serie. De vest werd verkocht voor 850 pond. Daarnaast werd er ook 700 pond geboden voor een hoed en 260 pond voor een paar zwarte handschoenen.

"Het was heel leuk om mijn favoriete kledingstukken te koop aan te bieden. Ik ben blij dat ze een tweede leven krijgen en dat de opbrengsten naar een goed doel gaan. Het doet pijn om er afscheid van te nemen, maar de herinneringen zal ik altijd hebben", aldus de actrice. (Belga/RDM)

Lees meer over:

Onze partners