Stem op uw favoriet voor de Weekend Fashion Award 2016

31/08/16 om 14:56 - Bijgewerkt op 01/09/16 om 08:37

Bron: Knack Weekend

Al meer dan tien jaar ondersteunen Knack Weekend en Le Vif Weekend de grootste talenten van 's lands modescholen bij hun eerste stappen in het wereldje. Dat doen we dit najaar opnieuw met de twaalfde editie van de Weekend Fashion Award.

Stem op uw favoriet voor de Weekend Fashion Award 2016

© Weekend/Vif

Creativiteit aanmoedigen zit sinds de geboorte van beide bladen in het DNA van Knack Weekend en Le Vif Weekend. Ook dit jaar gaan we op zoek naar aanstormend talent: jonge modeontwerpers die we in de schijnwerpers plaatsen met onze Weekend Fashion Award. Surf voor meer info over de kandidaten van de twaalfde editie naar Knackweekend.be/fashionaward2016. Hier kan je ook de collecties vinden waarmee ze strijden voor de eerste plaats én een stem uitbrengen voor je favoriet.

De vier nieuwe kandidaten van de Weekend Fashion Award zullen op vrijdag 21 oktober hun silhouetten, hun inspiratiebronnen en hun werkwijze voorstellen aan de professionele jury. Waarna ze het resultaat van hun harde werk zullen voorstellen aan het publiek in het Crowne Plaza Hotel in Brussel, waar hun afstudeercollectie zal schitteren op de catwalk.

(Door Wim Denolf en Anne-Françoise Moyson)

Onze partners