Snel nieuws

© Getty Images/iStockphoto


Hasseltse Fietsbar lanceert eigen collectieMode

Hasseltse Fietsbar lanceert eigen collectie

Sinds Fietsbar een half jaar geleden de deuren opende vindt heel fietsend en koffiedrinkend Hasselt zijn weg naar de Minderbroederstraat. Vanaf 28 oktober verkoopt die niet enkel lekkers en fietsonderdelen, maar ook een eigen collectie truien, sokken, mokken en stickers.


Openingsdag Weekday in Antwerpen bekendMode

Openingsdag Weekday in Antwerpen bekend

Binnenkort zwaait de eerste Weekday winkel in België de deuren open. De uitverkoren plek is de Antwerpse Kammenstraat, die volgens de managing director van het merk perfect past bij het label.


Vintage 'Kuifje' en 'Suske en Wiske' blijven hoge toppen scorenAntiek

Vintage 'Kuifje' en 'Suske en Wiske' blijven hoge toppen scoren

Gisteren werd een stripveiling op een Catawiki afgesloten met een mooie omzet van 175.000 euro. Volgende maand veilt Veilinghuis Bernaerts eveneens een collectie albums. Strips zijn aantrekkelijke verzamelobjecten, maar enkel voor de unica blijven de prijzen stijgen.


Is dit dé designerjeans van komend seizoen?Mode

Is dit dé designerjeans van komend seizoen?

Off-White, het modelabel van Kanye Wests creatief directeur Virgil Abloh heeft een collectie ontworpen in samenwerking met Levi's Made & Crafted. De perfecte combinatie tussen streetwear en high fashion: is dit na de herwerkte, ingesneden jeans van Vetements dé jeans van het komende seizoen?


Eerste Woolrich flagship store in België geopendMode

Eerste Woolrich flagship store in België geopend

Zondag heeft Woolrich haar eerste flagship store op Belgische bodem geopend. "Dat maakt niet alleen de communicatie met onze klanten eenvoudiger, maar ook directer en zo kunnen we de wereld van Woolrich naar België brengen."In beeld: hier wordt de jarige Parcours-laars van Aigle gemaaktAccessoires

In beeld: hier wordt de jarige Parcours-laars van Aigle gemaakt

De Parscours-laars van het Franse merk Aigle viert haar twintigste verjaardag. In 1996 werd de eerste rubberlaars om te wandelen uitgevonden. Het merk gaat prat op haar comfort en kwaliteit, die gegarandeerd worden door de Aigle ateliers in Chatellerault.


Voor het eerst Duvel op tapCulinair

Voor het eerst Duvel op tap

In een Utrechts Belgisch biercafé kan je tegenwoordig Duvel van de tap drinken. Dat is nog nergens eerder geprobeerd. "Het gaat om een pilot", staat vermeld op Duic.nl.


Skatefotograaf Jelle Keppens stelt analoog werk tentoonExpo

Skatefotograaf Jelle Keppens stelt analoog werk tentoon

De Mechelse Jelle Keppens is al 15 jaar lang een gerenommeerd skateboard- en lifestylefotograaf. Vanaf donderdag 13 oktober kan je in Antwerpen zijn unieke analoge werk bewonderen tijdens de expositie 'Random Cabaret'.


Video: Palladium gaat op ontdekkingstocht in de stad met getalenteerde fotografenAccessoires

Video: Palladium gaat op ontdekkingstocht in de stad met getalenteerde fotografen

Schoenenmerk Palladium heeft al sinds 1947 een fascinatie voor het ontdekken van verborgen plekjes in de stad. Dit seizoen onderstreept het merk z'n DNA door samen te werken met een Europees Explorer Team, samengesteld uit getalenteerd fotografisch talent op Instagram. Bij het team horen ook twee Belgen, Cristina Munteanu en Maxim Vanheertum.In beeld: Vans in zee met Disney voor Toy Story collectieMode

In beeld: Vans in zee met Disney voor Toy Story collectie

Toy Story roept bij de meesten onder ons nostalgische gevoelens op naar 'die goede oude tijd'. Dit najaar komt Vans op de proppen met een collab die die gevoelens aanwakkert. Ze slaan de handen in elkaar met Disney® PIXAR voor een collectie die zich baseerde op Andy's favoriete speelgoed uit de eerste Toy Story-film.