Snel nieuws

© Getty Images/iStockphoto
A Better Blend: 30 merken versterken elkaar in pop-upshopWonen

A Better Blend: 30 merken versterken elkaar in pop-upshop

Soms is een plus een gelijk aan drie. Zo ook bij A Better Blend, een tijdelijke concept store die merken mixt zodat ze elkaar aanvullen en sterker maken. In de Grand Bazar aan de Antwerpse Groenplaats kan je heel december een erg leuke combinatie van fijne merken scoren.


Hand- en hartverwarmende knitwear popt up bij JuttuMode

Hand- en hartverwarmende knitwear popt up bij Juttu

Bij JUTTU houden ze ervan om lokaal, creatief talent in de kijker te zetten. Nieuwe merken krijgen gedurende 10 weken de kans om in de Pop-Up Space hun producten op een multibrand locatie aan een groter publiek aan te bieden. Zo ook Granny's Finest.Rariteitenkabinet met Bengaalse tijger te koopAntiek

Rariteitenkabinet met Bengaalse tijger te koop

Voor de Brugse veilingmeester Rob Michiels gaat er een oude droom in vervulling: een "rariteitenkabinetveiling". Nu zaterdag kan je bij hem terecht voor een Bengaalse tijger en een bruine beer.


Speurneuzen naar vintage, antiek en kunst in GentDesign

Speurneuzen naar vintage, antiek en kunst in Gent

Op het einde van het jaar pakken de Gentse kunsthandelaren steevast uit met leuke opendeurdagen. Ook dit jaar zetten tientallen dealers in het kader van Ganda21 hun deuren wijd open. Een unieke kans voor de speurneuzen.


Weekendtip: Boulevard de Champagne met Sepideh SedaghatniaCulinair

Weekendtip: Boulevard de Champagne met Sepideh Sedaghatnia

Tijdens het weekend van 18 tot en met 20 november hebben champagneliefhebbers bijna geen andere keuze dan naar Oostende te gaan. Daar zullen namelijk zestien gerenommeerde champagnehuizen uit de champagnestreek het hele weekend hun producten aan je voorstellen.Stefan Marx stelt voor het eerst solo tentoon in BelgiëExpo

Stefan Marx stelt voor het eerst solo tentoon in België

De Antwerpse galerie Plus One presenteert Feelings aren't final, de eerste solotentoonstelling van de Duitse kunstenaar Stefan Marx in België. De internationaal beroemde tekenaar groeide op in de skatecultuur en bouwde sinds zijn tienerjaren aan een indrukwekkende artistiek universum, gekenmerkt door humoristische tekeningen van mensen, dieren en landschappen.

Leren kennen: ambachtelijk Spaans kledinglabel Ese o EseMode

Leren kennen: ambachtelijk Spaans kledinglabel Ese o Ese

Het middensegment van de modesector krijgt zware klappen en de wanhoop is vaak voelbaar wanneer je huidige collecties bekijkt. Hopeloos trendy, gigantisch uitgebreid of wars van de merkidentiteit: het is duidelijk dat niemand écht weet wat de juiste oplossing is. Toch lijkt de strategie van labels als Ese O Ese het meest op te brengen.