Persoonlijke kerst wishlist van Renske

Nu Kerstmis steeds dichterbij komt, worden ook de persoonlijke wenslijsten verder aangevuld. Toegegeven, sommige items zullen waarschijnlijk altijd op de lijst blijven staan, maar laat ons dat vooral niet tegenhouden.

Handtas Chanel Omdat elke modebewuste vrouw hier stiekem wel van droomt. Dat de kostprijs overeen komt met de prijs van een tweedehandsauto, proberen we tijdelijk te vergeten.

Cointreau pakket ontworpen door Dita von Teese Het is eens iets anders dan cava en het lijkt me de perfecte cocktailkit om mee te nemen naar een feestje.

Diane von Furstenberg Deze broek en top vormen de perfecte stijlvolle lente-outfit.

Louboutin ballerina’s De Louboutin pumps zijn vaak iets te gewaagd voor mij, maar deze ballerina’s zijn de ideale combinatie van comfort en glamour.

Mac Book Air Als mijn huidige laptop het begeeft, bekeer ik mij volledig tot Apple.

Kleedje van Marc by Marc Jacobs Dit kleedje is zowel gepast op het werk als ’s avonds en het ziet er bovendien heel comfortabel uit.

Miss Dior Al sinds enkele jaren is Miss Dior één van mijn favoriete parfums. Het is dan ook een cadeautje dat ik met plezier onder de kerstboom verwelkom.

Pro Nails – zwarte matte nagellak Tijdens een beautysessie van Pro Nails, mocht ik de matte zwarte nagellak uittesten en sindsdien ben ik fan.

Handtas Sessùn Nu de eerste flagshipstore in Brussel geopend is, houdt niks me nog tegen om deze tas tegen de lente aan te schaffen.

Viva Glam lipstick van M.A.C. Omdat een little black dress nu eenmaal beter tot zijn recht komt in combinatie met de perfecte rode lipstick.

Renske De Maesschalck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content