Interessante webshops voor tijdens de solden

© Thinkstock

Solden shoppen anno 2016 doet u lekker van thuis uit. Geen vermoeide voeten en geen bitchfight in de rij. Het enige wat u nodig heeft is uw bankkaart, uw verlanglijstje en de adressen van de meest stijlvolle webshops. Met dat laatste helpen wij u met plezier. Wij selecteerden voor u enkele interessante online adresjes om uw slag te slaan.


Lily And The Lady

Deze leuke online boetiek van Mariette en Patricia – moeder en dochter -, die het levenslicht zag in 2010, biedt kwalitatieve stuks aan die je gerust meerdere seizoenen kan dragen. Slow fashion en dus tijdloos. Wie dat wenst kan een afspraak maken voor een private-shopping. Op die manier vermijd je de stress van de stad en kan je rustig rondkijken in hun aanbod.

Merken: Just In Case, Nathalie Vleeschouwer, Magdalena, Black Lily, …

Les Bonnes Manieres

De webshop van Sandy Goossens voor kinderen van 0 tot 6 jaar heeft als doel het leven van de ouders gemakkelijker te maken en de natuurlijke charme en levenslust van kinderen in de verf te zetten. De kleren en accessoires vallen op door hun originaliteit, humor en rock’n roll-gehalte. Het is niet omdat die kleine spruiten groeien als kool dat ze het niet verdienen af en toe in het nieuw gestoken te worden. Geen beter moment dus dan de solden om hippe kinderkleertjes op de kop te tikken. De webshop heeft een ruim aanbod dat gaat van kinderkleertjes tot speelmatten en papflessen.

Merken: Baby Version Rock, Charly M, My Name is Simone, Rock Your Baby, …



Sweet Dress

Hier shop je onder meer schattige en retro jurkjes. Voor de fans van Grace & Mila, Yumi, Carminn, Emily & Fin, Darling en andere gelijkaardige merken.

Lily

Het koppel Kelli en Johan, eigenaars van de hippe kledingwinkel Lily in Mechelen baten gelukkig voor ons ook een webshop uit. De slogan op de site luidt: ‘It’s all about Life’s Little Luxuries’, en dat is precies wat de website aanbiedt. De virtuele winkel heeft naast kleding ook enkele juwelen, handtassen, canvas tasjes en lippenbalsem en -scrub van van Sara Happ in het assortiment. De webshop heeft een beperkt en zorgvuldig uitgekozen aanbod, wat de stuks extra exclusief maakt.

Merken: Carminn, Soaked, Black Lily, Samsoe & Samsoe, Selected Femme, Lily, …

Monki

Deze hippe Scandinavische modeketen heeft voorlopig nog geen vestiging in België, en waarom naar Nederland, of godbetert Zweden afzakken wanneer we ook vanuit onze luie zetel hipper kunnen worden? Bovendien is Monki, in handen van H&M, zeer betaalbaar, en dus tijdens de solden spotgoedkoop. Vergeet ook niet om ter ontspanning hun magazine online door te bladeren om inspiratie op te doen. Voorlopig nemen we genoegen met de webshop en shoppen we de Scandinavische mode tegen wegwerpprijzen bij elkaar. Stiekem hopen we echter toch dat Monki snel een winkel in België opent, want winkelen bij Monki is alsof je in een Tim Burton-achtig sprookjesbos vol bizarre en excentrieke figuren ronddwaalt.

Goldfish

Eva Devisch, zelf mama van twee dochters, selecteert met haar deskundig oog voor u hippe merken voor kinderen tot 12 jaar. Ouders van jonge kinderen hebben wel wat beters te doen dan zich ganse namiddagen door de winkelstraten slepen om hun kroost aan te kleden. De kinderkleertjes variëren in prijs, maar zijn allemaal betaalbaar. Kies tijdens de solden voor stoere dierenprints en felle kleuren en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod op Goldfish.

Merken: Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, Mini Rodini, Lily-Balou, Bobo Choses, Stella McCartney Kids, …

Oasàp

Deze hippe online shop legt de focus op high-street fashion en verscheept hun producten gratis wereldwijd. De website is erg actief op de sociale netwerksites en groeide sinds hun start in 2011 al snel uit tot een van de populairste online high-street fashion webwinkels. Oasàp pikt razendsnel nieuwe trends op en heeft als doel om mode voor iedereen toegankelijk te maken. Ze updaten hun producten dan ook dagelijks om geen enkele trend te missen.

Romwe

Toen deze webshop werd opgericht in 2009 was het een simpele vintage gespecialiseerde winkel, maar vanwege de populariteit veranderde Romwe al snel in een platform voor high-street fashion. Net zoals Oasàp heeft Romwe de bedoeling om mode aan te bieden aan iedereen over de hele wereld. Ook deze webshop vraagt geen verzendingskosten. Hun motto is dat de straat tegenwoordig de catwalk vervangen heeft en dat dus iedereen een fashion icoon kan worden. Dankzij webshops zoals deze ligt de wereld van de high-street fashion aan onze voeten.

Essentiel Antwerp

De webshop van het Belgisch modelabel Essentiel, het geesteskind van Esfan Eghtessadi en Inge Onsea, biedt stijlvolle mode voor mannen en vrouwen. Essentiel verscheept gratis vanaf een aankoop van € 150. De website is overzichtelijke en stijlvol, net zoals de echte winkels. Echte Belgische trots die we niet aan ons voorbij kunnen laten gaan.

OrangeBag

De Nederlandse webwinkel, Orangebag, biedt modieus moois voor heel het gezin. Gemakkelijk wanneer u niet veel tijd heeft en meteen iedereen in het nieuw wil steken. Ze hebben een ruim aanbod en via de tab Catwalk krijg je gedetailleerde uitleg over de merken en de mogelijkheid om te shoppen per merk.

Merken: Humanoid, Baum und Pferdgarten, Gestuz, Edith and Ella, American Outfitters, Patricia Pepe, …

MR PORTER

Een webshop helemaal in het teken van de modebewuste man. Mr. Porter heeft allerlei leuke tips voor mannen die inspiratie willen opdoen of die wel stijlvol voor de dag willen komen, maar nog niet helemaal weten hoe. De handige tabs what to wear, style help en the journal verzekeren uren surfplezier en een geslaagde samengeshopte outfit aan het einde van de rit.

Merken: Raf Simons, Acne, Paul Smith, Rick Owens, Alexander McQueen, …

HipAndGreen

Deze webshop is gespecialeerd in duurzame kinderkledij. Wie de kleinste van het gezin in een nieuwe outfit wil steken en eens van de platgetreden paden af wil, kan terecht op deze webshop waar hippe én eco-friendly kledij centraal staat

Fabrikk

De Belgische concept webstore Fabrikk heeft een klein, maar fijn aanbod in mode, accessoires en ander moois. De webshop is de droomgarderobe van oprichtster Eline. Een droomgaderobe die ook onze dromen beroert.

Merken: Nanushka, Leon & Harper, Anna + Nina, Anecdote, …

Today is a Good Day

Bij Today is a Good Day halen we ons ecologische modehart op. Hier kan je shoppen zonder schuldgevoel. Je vindt er tijdloze en eigenwijze looks van merken zoals People Tree, Armed Angels en Nudie Jeans. Leuk om weten is dat ze ecocheques aanvaarden.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content