In beeld: De ideale outfit voor de pendelaar

28/11/14 om 16:18 - Bijgewerkt op 29/11/14 om 11:27

Pendelen is goed voor het milieu, verbrandt massa's calorieën en geeft je tijd om een boek of krant te lezen. Uiteraard zijn er ook nadelen verbonden aan deze manier van verplaatsen. Om uw woon-werkverkeer minder stresserend te maken, zorgen wij alvast voor de ideale look.

- Kies voor platte schoenen (in sneaker- of laarsjesvorm) zodat je gladde trappen de baas kan en het op een lopen kan zetten indien nodig.

- Kleed je in laagjes. Buiten kan het ijskoud zijn, maar opeengepakt op de trein zijn die wollen trui en dikke jas vaak veel te warm. Als je je kleding aantrekt in dunne lagen kan je de temperatuur voor jezelf perfect regelen.

- Een paraplu is je beste vriend tijdens regen- of sneeuwbuien op het perron.

- Een handtas is erg mooi, maar ook moordend voor je rug. Kies liever voor een rugzak of een handtas die je ook op je rug kan dragen.

- Piekuurtreinen zitten vaak zo vol dat het onmogelijk wordt om je jas uit te doen zonder iemand te pijnigen. Kies daarom voor een cape die je van je schouders kan laten glijden zonder jezelf in allerlei bochten te wringen. Gelukkig zijn capes erg trendy deze winter, dus je hoeft niet in te boeten op gebied van stijl.

- Een warme sjaal is ook erg handig. Niet alleen beschermt deze je tegen de kou, je kan er ook gezellig tegen aanleunen op de trein of in de bus. Kies wel voor een vrij kort en/of dun exemplaar zodat je jezelf niet verstikt of er geen blijf mee weet tijdens een drukke rit.

Lees meer over:

Onze partners