Feest! Flying Tiger opent deuren in Antwerpen

10/04/15 om 10:40 - Bijgewerkt om 10:53

Vandaag stelt de verbouwde shopping Stadsfeestzaal op de Meir in Antwerpen haar nieuwe winkels voor. En wij zijn heel blij te kunnen meedelen dat Flying Tiger daar één van is!

Feest! Flying Tiger opent deuren in Antwerpen

© Jens Geerts

Er staan spannende dingen te gebeuren in de Stadsfeestzaal, als we manager Steven Bervoets mogen geloven. Het gebouw zal in de toekomst het decor zijn van verschillende pop-up stores en tijdelijke kiosken. 'Wij willen een andere beleving creëren. Als klant word je iets gewoon. En gewoon is goed, maar anders is beter.'

Feest! Flying Tiger opent deuren in Antwerpen

© Jens Geerts

Eén van die andere dingen is de plek om je dorst te laven. De bekende champagnebar moest wijken voor een Corsendonk-café (waar je ook gerust champagne kan bestellen, geen zorgen). Verder zal er in de toekomst meer plaats zijn voor culturele evenementen.

Flying Tiger

Kuisen door wat rond te sloffen? Wij tekenen ervoor!

Kuisen door wat rond te sloffen? Wij tekenen ervoor! © Flying Tiger, € 3

Allemaal goed en wel, maar hét hoogtepunt van de avond was de opening van de nieuwe Flying Tiger-winkel. De kleurrijke Deense winkelketen laat de harten van menig prulletjes-lovers harder slaan, want bij Tiger vind je gadgets waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Oh, en had ik al gezegd dat alles er echt belachelijk goedkoop is?

Shopping Stadsfeestzaal, Meir 78, 2000 Antwerpen

Onze partners