Drie gelukzalige Blue Monday-looks

20/01/14 om 10:42 - Bijgewerkt om 10:42

Blue Monday, de derde maandag van januari, is de meest deprimerende dag van het jaar volgens Sky Travel. Of het nu gaat om een slimme marketingstunt of pseudowetenschap, wij laten geen kans onbenut om onze mooiste blauwe outfits uit de kast te halen.

Op de meest deprimerende dag van het jaar hebben we volgens de pseudopsychologie genoeg van de kou, het gebrek aan vitamine D en krijgt de winterblues ons te pakken.

Cliff Arnal, de vader van deprimaandag, bedacht een formule die 'bewijst' dat de derde maandag van januari een absolute baaldag is:

[W + D - d] TQ / M Na

Het is ijskoud (W staat voor weather), de schulden stapelen zich op (D = debt), de gezellige kerstperiode ligt al even achter ons (T = tijd die verstreken is sinds kerstmis), onze goede voornemens liggen al aan diggelen (Q), onze motivatie is ver te zoeken (M) en het knagende gevoel dat we actie moeten ondernemen maalt 's nachts door onze hoofden (Na = need to take action).

Redenen genoeg om je blue te voelen dus. Of om de winkelstraten in te duiken en een blauwe outfit bijeen te shoppen. (LP)

Lees meer over:

Onze partners