Rihanna draagt als eerste een ontwerp van Alexander Wang x H&M

Hoewel de collectie van ontwerper Alexander Wang voor H&M pas in november gelanceerd wordt, mocht Rihanna toch al een outfit van de samenwerking debuteren in New York. Lucky girl!

Hoewel de collectie van ontwerper Alexander Wang voor H&M pas in november gelanceerd wordt, mocht Rihanna toch al een outfit van de samenwerking debuteren in New York. Lucky girl!

Momenteel is Rihanna in New York voor de modeweek en zat ze al op de eerste rij bij onder meer Edun, Altuzarra en Alexander Wang. Vooral van de kleding van deze laatste modeontwerper blijkt Rihanna een grote fan te zijn. Zo werd ze enkele dagen na zijn show gespot in een van Wang’s ontwerpen.. voor H&M. De wereld krijgt via Rihanna voor het eerst een glimp te zien van de collectie die Wang heeft ontworpen voor de Zweedse modeketen. Na maanden van speculaties krijgen we eindelijk al iets tastbaars te zien van de samenwerking.

Sportief

Rihanna draagt een cropped top in combinatie met een spannende legging (gaan we echt een legging dragen in de winter?) uit de collectie van Wang voor H&M. Zowel het topje als de broek zijn bedrukt met de initialen van de ontwerper. De outfit oogt bijzonder sportief en wordt gecombineerd met een paar sportieve sneakers van New Balance. Rihanna werkt de look af met een kleine handtas van Gucci. Dit ontwerp van Wang past niet bij het figuur van elke vrouw, een cropped top en legging zijn namelijk niet de meest vanzelfsprekende kledingstukken, maar Rihanna staat er uiteraard beeldig mee. Bovendien is het gebruik van zijn initialen op de kleding, meteen ook een manier om zichzelf in de spotlight te werken. Slim bedacht van de jonge ontwerper.

De collectie is van Wang voor H&M ligt vanaf 6 november in geselecteerde winkels en is vanaf dat moment ook online verkrijgbaar. In het verleden ontwierpen modelabels als Versace, Marni, Isabel Marant, Maison Martin Margiela, Lanvin, Roberto Cavalli en Comme des GarƧons al een kledingcollectie voor H&M. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content