Revelatie van het awardseizoen: Felicity Jones valt niet te betrappen op missers

30/01/15 om 09:34 - Bijgewerkt om 09:34

Vorig jaar trok Lupita Nyong'o onze aandacht op de vele rode lopers, maar nu is het de Britse Felicity Jones die ons hart veroverd heeft. Ze schittert momenteel naast Eddie Redmayne in 'The Theory of Everything'.

Al meer dan vijftien jaar staat de 31-jarige Jones voor de camera's, maar het is pas door haar erg gesmaakte rol als Jane Wilde Hawking in 'The Theory of Everything' dat ze zo hard in de spotlights belandde. De film vertelt het inspirerende en ontroerende verhaal van de ex-vrouw van wereldberoemd wetenschapper Stephen Hawking. Voor haar prestatie rijfde ze de ene nominatie na de andere binnen, momenteel is het nog wachten op de awards.

Felicity Jones is een klassieke schoonheid die het extravagante schuwt. Haar looks vallen eerder in de categorie 'veilig maar wondermooi', we hebben haar nog niet kunnen betrappen op een gigantische modemisser. Ze houdt van doorschijnende stoffen, maar de term vulgair prijkt niet in haar woordenboek. De grote modehuizen zoals Valentino, Dolce & Gabbana, Christian Dior Couture en Balenciaga schuiven aan om Felicity Jones van een gesofisticeerde look te voorzien. (AB)

Onze partners