Nieuwe trend: pastelkleurig haar

Niet alleen in de garderobe, maar ook voor het haar doen pasteltinten hun intrede.

Pasteltinten zijn onmisbaar deze lente. Niet alleen in uw garderobe doen snoepjeskleuren hun intrede, ook het haar mag poederroze of lavendelpaars worden geverfd.

De trend maakte zijn opmars bij stijliconen als Alexa Chung en actrice Kate Bosworth, die alleen hun haarpunten roze en blauw lieten verven. Intussen is geverfd haar in roze, geel en blauw een ware trend in modekringen.

Stijlvol

Tijdens de Fashion Week kleurden de catwalks ook al in deze pasteltinten bij onder andere Jean Paul Gaultier en Prada. Het populaire model Charlotte Free, dat bekend werd met haar felroze haar, opende de modeshow van Vivienne Westwood en liep mee in de Marchesa-show voor dit voorjaar.

Ook toonde The New York Times Style Magazine onlangs dat gekleurd haar stijlvol kan zijn. In een fotoserie stonden modellen met kapsels in ‘paaskleuren’ centraal. Eerder deze maand kwam de Koreaanse W Magazine uit, waarop vier vrouwen te zien zijn met pastelkleurige pruiken.

Regenboog

Uiteraard kunnen popsterren niet achterblijven. Zo is Lady Gaga op de cover van de Amerikaanse Vogue te zien met een roze bob en heeft het haar van Nicki Minaj al alle kleuren van de regenboog gehad. (KD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content