New York Fashion Week van start

De New York Fashion Week, die de modeweken voor de lente/zomercollecties van 2012 inluidt, is officieel van start gegaan. Onze Knack Weekend redacteurs zijn erbij en brengen dagelijks verslag uit.

Hoogdagen in modeland: de New York Fashion Week is officieel van start gegaan. Nog tot 15 september worden de nieuwe voorjaarscollecties voor 2012 getoond op de catwalk. Onze Knack Weekend redacteurs zijn erbij en brengen verslag uit. De spits werd afgebeten door designerduo Nicholas K. Andere shows dit weekend zijn van onder meer Jill Stuart, Charlotte Ronson, Derek Lam, Diane Von Furstenberg en Tommy Hilfiger.

Voor volgende week zijn Marc by Marc Jacobs, Zac Posen, Vera Wang, Oscar de la Renta en Ralph Lauren alvast namen om naar uit te kijken. Ook Helmut Lang maakt tijdens de New Yorkse modeweek zijn come-back.

De meeste shows zijn via live streaming mee te volgen op het net. Voor meer informatie en de volledige lijst van de shows, klik hier.

Komende modeweken
Het modefeest loopt na volgende week nog niet op zijn einde. Meteen na de New York Fashion week start immers de Londen Fashion Week (van 16/09 tot 21/09). Daarna volgen de modeweken in Milaan (van 21/09 tot 27/09) en Parijs (van 27/09 tot 5/10).

Raakt u de weg kwijt in dit hectische modecircus, geen paniek. Onze Knack Weekend redacteurs zijn overal ter plaatse en brengen verslag uit. Alle catwalkbeelden zullen ook online via Catwalk Weekend te bekijken zijn. (AH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content