Naar school met Walter Van Beirendonck

Als er op de eerste schooldag veel kleur en vreemde figuurtjes te signaleren vallen, dan heeft Walter Van Beirendonck daar zeker de hand in.

Het voorbije weekend was het druk in de winkelcentra. Ouders gingen met hun kinderen nog snel schoolwaardige outfits uitkiezen. Als er op de eerste schooldag aan de poort veel kleur en vreemde figuurtjes te signaleren vallen, dan heeft Walter Van Beirendonck daar zeker de hand in. Zijn kindercollectie ZulupaPUWA die hij nu al vier jaar tekent voor JBC, is een opvallende verschijning in het aanbod kinderkledij. Via het vredelievende en geÔngageerde figuurtje Zulu brengt de ontwerper niet alleen een krachtige collectie maar ook een boodschap, dit keer over gezonde voeding.

ZulupaPUWA, altijd herkenbaar aan de gedurfde kleurencombinaties en de prints met robotachtige monstertjes, is voor kinderen een uitstekende introductie op mode: een intrigerende collectie tegen een zachte prijs, een collectie met een verhaal ook en met een tot de verbeelding sprekende ontwerper.

Trui Moerkerke.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content