Look van de week: Jennifer Lawrence

De Hunger Games actrice schitterde tijdens de uitreiking van de GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) awards.

Neem het ons niet kwalijk dat we iedere kans grijpen om iets te mogen pennen over Jennifer “future BFF” Lawrence. Deze America’s Sweetheart schitterde gisteren op de GLAAD awards met een kort, speels kapsel en een jurkje dat wij onmiddellijk aan onze kleerkast willen toevoegen.

Hoewel ondergetekende al jaren zweert bij de halflange bob begint ze hem onder het gewicht van Karlie Kloss-adepten uit te laten groeien. Iedere vriendin die verkondigde plots dĆ© look te hebben gevonden om vervolgens de schaar in d’r lokken te zetten werd getrakteerd op een cynische oogrol.

Maar Jennifer niet. Ziet u, op Jennifer kan u ten eerste niet boos zijn. Alles wat ze doet wordt vergezeld van een oprechte blik in haar ogen en een ontdeugende trek om haar mond. Bovendien staat het kapsel haar fe-no-me-naal goed!

We prefereren haar sowieso al in het korenblond (sorry Katniss) en met dit speelse kapsel lijkt Lawrence net een halfuurtje op het strand te hebben gespeeld. Wij bekijken alvast intensief elke tape met rodeloperinterviews van de GLAADs op zoek naar een vermelding van haar kapper.

En dan vergeten we het bijna over haar outfit te hebben. Haar kort zwart jurkje met uitwaaierende rok van David Koma deed haar atletische figuur goed uitkomen en het stevige materiaal zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plaats gehouden wordt -de actrice zegt zich nogal vaak te laten gaan aan het buffet. Het transparante gedeelte geeft de jurk een moderne toets en zorgde ervoor dat het ietwat harde zwart en het stijve materiaal op nek- en schouderhoogte werd gebroken, perfect voor meisjes met een lief gezicht zoals Lawrence.

Haar schoenen (haar schoenen!) waren van Nicholas Kirkwood, die nu waarschijnlijk een rondedans doet omdat de actrice voor eens niet viel op de trapjes naar het podium. En dat allemaal dankzij jouw schoenen Nick! (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content