Actuele Thema's »

Kledinglijn Astrid Bryan op twee uur uitverkocht

vrijdag 25 mei 2012 om 09u22

Astrid Bryan presenteerde onder veel belangstelling haar eerste kledinglijn bij Dany-May in Antwerpen. Geïnteresseerden konden op voorhand al een aankoopsessie reserveren, die wel erg succesvol is gebleken.

De collectie van Astrid Bryan bestaat uit vijf elegante jurkjes met vlammend roze voering en een flatterende snit. Bryan wilde met deze collectie naar eigen zeggen het 'perfecte zwarte jurkje' creëeren. (Lees ons gesprek met de Vlaamse Hollywoodvrouw hier). Ze is duidelijk in haar opzet geslaagd. Geïnteresseerden konden op voorhand een plekje op de exclusieve avondshopping bij Dany-May reserveren, en wisten het volledige kledingrek leeg te kopen.

Kwatongen durven beweren dat het hen enkel om de naam in de neklijn te doen was, maar de jurkjes waren wel degelijk op een hoogwaardige manier geproduceerd. Bryan zat hiervoor samen met Galina Sobolev van Single Dress, een populair kledingmerk in Los Angeles. Ze focusten zich vooral op de draagbaarheid van de kleedjes aangezien dat volgens Bryan in België van belang is. De snit en stof zijn als dusdanig dat er geen ondergoedlijnen zichtbaar zijn, en de iets bredere schouderbandjes verstoppen ieder spoor van een bh. Kopers konden kiezen uit zwart, roomwit of een combinatie van beide kleuren, die de kopers duidelijk beviel. Van de hele Astrid Bryan collectie blijven wellicht enkel de kleerhangers nog over, al hadden wij hiervoor best een euro of drie extra voor willen neertellen.

Wie dus haar zinnen had gezet op een echte Astrid Bryan zal moeten wachten tot ze, "wieweet", een volgende collectie op poten zet. (KS)

KnackWeekend-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

monika 64 | 28 mei 2012

Onbegrijpelijk ja dat het intelect hier op kikt wil wat zeggen van de mentaliteit van de mensen Apen zijn slimmer dan de meeste mensen

Ongepast?

bienhechor | 26 mei 2012

ik heb haar gekend in merksm nog, begrijp ook niet goed wat de mensen zo speciaal aan haar zien.She is casual, niiet meer, noch minder, en intellect ????? Ver te zoeken !

Ongepast?

sundayrose | 26 mei 2012

Roze voering was reeds gebruikt en is zeker niet exclusief. Ik verkocht dit al 4 jaar geleden.

Ongepast?

zeejul | 25 mei 2012

Het is toch algemeen geweten dat de mensen willen bedrogen worden ! Deze zogezegde exlusieve kledinglijn ? zal wel ergens regelrecht uit het een of andere Chineese huis aan huis , reclame boekje geplukt zijn . Waarschijnlijk dan nog door kinderen samengenaaid .

Ongepast?

zucht... | 25 mei 2012

O N B E G R IJ P E L IJ K

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse reizennieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:
 

Meest gedeeld

  • Special Deco & Design
  • 10 om te zien: Nieuwe designtalenten, oude bekenden
  • Designer van het jaar: Marina Bautier

Whitepapers