Kanye West fans kamperen voor Antwerpse Avenue SneakerStore

27/02/15 om 14:00 - Bijgewerkt om 14:04

Morgenochtend om 10 uur is het zover: de lancering van de exclusieve "Yeezy 750 Boost" sneakers in België. De Antwerpse Avenue SneakerStore is de enige winkel in ons land die het Kanye West sneakerpaar zal verkopen, en benadrukt dat snel zijn de boodschap is.

Kanye West fans kamperen voor Antwerpse Avenue SneakerStore

Een aantal "sneaker freaks" kampeert al drie dagen non-stop voor de shop, in de hoop zich meester te kunnen maken van een felbegeerd paar, exclusief ontworpen door Kanye. © Avenue SneakerStore

'One chance, you snooze - you lose, and we can assure you: them Yeezy's will be all be gone', aldus de sneakershop Avenue Store. En ook voor de vroege vogels is het niet gezegd dat ze een paar zullen kunnen bemachtigen. Een aantal sneaker freaks kampeert al drie dagen voor de shop, in de hoop zich meester te kunnen maken van de felbegeerde kicks, exclusief ontworpen door Kanye.

Morgenochtend om 10 uur start de verkoop van de exclusieve "Yeezy 750 Boost" in de Antwerpse Avenue SneakerStore.

Morgenochtend om 10 uur start de verkoop van de exclusieve "Yeezy 750 Boost" in de Antwerpse Avenue SneakerStore. © Avenue SneakerStore

Wie alvast zijn kans wil verhogen op een paar Yeezy's en vroeg opstaan of kamperen niet ziet zitten, kan vandaag eens binnenwippen in Avenue SneakerStore. De shop organiseert tot sluitingstijd vanavond (18u) een loterij. De winnaar heeft morgen de eer om als eerste de sneakers aan te kopen.

Een exclusief paar "Yeezy 750 Boost" kost 350 euro, en is beschikbaar in maat 40 t.e.m. 47.

Adres:

Avenue SneakerStore

Ijzerenwaag 1

2000 Antwerpen

LD

Lees meer over:

Onze partners