Julien Macdonald keert terug naar London Fashion Week

© Reuters

De Britse modeontwerper keert terug na een afwezigheid van 2 seizoenen.

De Britse modeontwerper Julien Macdonald keert na een afwezigheid van 2 seizoenen terug naar de London Fashion Week. Op 16 februari zal zijn catwalk show te zien zijn in Londen.

De ontwerper startte zijn merk in 1997 en werd in 2001 tot British Fashion Designer of the Year gekroond. De laatste 2 seizoenen trok hij zich terug om zich te kunnen focussen op de lancering van zijn made-to-measure dienst, Julien Macdonald Bespoke, voor privƩklanten.

“Ik ben dolgelukkig om terug te keren naar de London Fashion Week”, vertelde de ontwerper aan Vogue. Hij heeft zich geamuseerd met het opstarten van zijn dienst voor privĆ©klanten, maar houdt ook van het voorbereiden van een collectie voor een show. “Ik kijk er naar uit om mijn laatste collectie aan de modewereld en pers te kunnen tonen in het kader van de Fashion Week in februari”, zei hij over zijn terugkeer.

Julien Macdonald mag onder zijn cliƫnteel klinkende namen zoals BeyoncƩ, Kristen Stewart, Florence Welch en Naomi Campbell rekenen. Een naam om naar uit te kijken dus. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content