In beeld: Lena Dunham en co op de première van het vierde seizoen van 'Girls'

06/01/15 om 11:53 - Bijgewerkt om 12:10

De cast, vrienden en familie vierden het vierde seizoen van de HBO-reeks 'Girls' in een originele setting. Lena Dunham koos voor The Museum of Natural History als feestlocatie en schitterde in een zwarte jurk met eclectische strepen.

De aanwezigen kregen ook een leuke verrassing te horen tijdens de afterparty. Michael Lombardo van HBO kondigde aan, nog voor het vierde seizoen op de beeldbuis werd gelanceerd, dat 'Girls' ook een vijfde seizoen krijgt. Een heuglijke avond dus voor Lena Dunham en haar team.

'Girls'-bedenkster en hoofdrolspeelster Lena Dunham had voor de gelegenheid haar lichtblonde haren ingeruild voor een stijlvolle bruine bob. Haar bruine ogen zette ze aan met zwarte eyeliner en ook haar nagels kregen een donker tintje. Samen met vriendje Jack Antonoff straalde ze op haar première.

De vier hoofdrolspeelsters kozen voor jurken die goed aansluiten bij de stijl van hun personages. Lena Dunham verscheen in een zwart exemplaar met uitgesneden schouders en kleurrijke strepen, Zosia Mamet ging voor een rood leren jurkje en rode schoenen, Jemima Kirke hulde zich in een zwarte glanzende jurk en Allisson Williams zag eruit als een echte prinses met een donkerblauwe bandeaujurk. (LP)

Onze partners