In beeld: Katy Perry in 4 looks van Jeremy Scott tijdens Super Bowl show

02/02/15 om 09:18 - Bijgewerkt op 03/02/15 om 10:07

De New England Patriots hebben zondagavond voor de vierde keer de Super Bowl gewonnen. Ook Katy Perry haalde de overwinning binnen met haar halftime show. Jeremy Scott zorgde voor de vier outfits van de popster. Lennie Kravitz en Missy Elliott versterkten Perry op het podium.

Mogen optreden tijdens de pauze van de Super Bowl is een eer die de uitverkorenen zeer serieus nemen. De voetbalwedstrijd lokt miljoenen kijkers en is dus een instant boost voor de bekendheid van de deelnemende sterren. Dit jaar was zangeres Katy Perry de hoofdact.

Een optreden van Katy Perry gaat altijd hand in hand met een indrukwekkende show, technisch interessante snufjes op het podium en poppy outfits. Voor haar optreden tijdens de Super Bowl reed de popster de arena binnen op een reusachtige tijger terwijl ze haar nummer 'Roar' zong. Haar stelist bestond verder uit 'Dark Horse', 'I Kissed a Girl', 'Teenage Dream', 'California Gurls' en 'Firework'. Tijdens het optreden kreeg ze het gezelschap van Lenny Kravitz en Missy Elliott.

De outfits van Perry bestonden uit een vlammenjurk, een sportjerseyjurk, een retro bikini en bijhorend rokje en als kers op de taart een glitterjurk van Moschino.

Bekijk het optreden via YouTube. (LP)

Lees meer over:

Onze partners