Giambattista Valli ontwierp trouwjurk Jessica Biel

25/10/12 om 09:06 - Bijgewerkt om 09:06

Bron: Knack Weekend

Het resultaat is een wit/roze bruidsjurk met sobere afwerking. Er zou een licht bloemenmotief in de jurk verwerkt zijn.

Giambattista Valli ontwierp trouwjurk Jessica Biel

De eerste foto's van het huwelijk van Timberlake en Biel zijn te bekijken in de nieuwe editie van het Amerikaanse tijdschrift People. Jessica Biel draagt een wit-roze bruidsjurk van Giambattista Valli en Timberlake zou een kostuum dragen van ontwerper Tom Ford.

Wekenlang werd er gespeculeerd over de ontwerper van het bruidskleed van Jessica Biel (30). Ze zou zelfs een reisje naar Parijs hebben gemaakt om daar haar trouwjurk te gaan uitkiezen. Uiteindelijk is het ontwerper Giambattista Valli geworden die een bruidsjurk mocht ontwerpen voor de actrice. Het resultaat is een wit/roze jurk met sobere afwerking. Er zou een licht bloemenmotief in de jurk verwerkt zijn.

De jurk van Biel doet denken aan de trouwjurk van Gwen Stefani. De zangeres koos ook voor opvallend roze elementen in haar bruidsjurk. Maar ook Anne Hathaway, die eerder dit jaar trouwde, koos voor een bruidsjurk met roze tinten van de hand van Valentino. Een trend, zoveel is duidelijk . We vinden de jurk van Jessica Biel een geslaagde keuze en ze straalt in haar roze exemplaar. Doorheen de huwelijksdag droeg Biel maar liefst vier verschillende outfits van Valli, waarvan deze roze jurk één is.

Jessica Biel is goed bevriend met de Italiaanse modeontwerper en droeg zijn creaties op verschillende officiële evenementen. Haute Couture is onlangs toegevoegd aan de collecties van Valli en Jessica Biel is enorme fan. (LVR)

Onze partners