Ga naar Weekend Fashion Award 2011

19/09/11 om 15:30 - Bijgewerkt om 15:30

Op 21 oktober presenteren 12 modeontwerpers uit 4 internationaal gerenommeerde scholen hun eindejaars-collecties tijdens de Weekend Fashion Award 2011. En u kan erbij zijn!

Elk jaar bekroont de Weekend Fashion Award de meest veelbelovende afgestudeerde modeontwerper. In totaal werden dit jaar 12 kandidaten geselecteerd uit 4 modescholen: La Cambre in Brussel, De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen, Central Saint Martins in Londen en de ArtEZ modeschool in Arnhem.

Hierboven kunt u een blik werpen op de afstudeercollecties van de jonge ontwerpers en op de website van Weekend Fashion Award stelt elk van hen zich kort voor in een videoboodschap.

Laat ons weten welke ontwerper volgens u binnen enkele jaren alle internationale modemagazines kleurt en maak kans op tickets voor de Weekend Fashion Award op 21 oktober. Ook op onze Facebookpagina kunt u tickets winnen voor de exclusieve voorvertoning door de wedstrijdvraag in te vullen.

Wilt u zeker zijn van een plaatsje, bestel dan snel uw tickets en laat via het Facebook-event weten dat u erbij zal zijn.

Vincent Fobelets

Lees meer over:

Onze partners