Filippa K en Monobi samen in zee voor mannencollectie gebaseerd op paraplu's

07/09/16 om 16:49 - Bijgewerkt om 16:49

Het Zweedse modelabel Filippa K en het Italiaanse high-end merk Monobi brengen samen een mannencollectie op de markt. Ze lieten zich inspireren door een paraplu: zo simpel dat iedereen het snapt, gemaakt van mooie natuurlijke materialen en een ideale bescherming tegen de regen.

Filippa K en Monobi samen in zee voor mannencollectie gebaseerd op paraplu's

Filippa K X Monobi © GF

De capsulecollectie bestaat uit kwaliteitsjassen en een trui die ook als outerwear gedragen kan worden. De stuks zijn het resultaat van Scandinavisch design gemixt met Italiaanse ambacht en kwaliteitsstoffen. De items zijn simpel, maar erg doeltreffend. Ze werden gemaakt van de beste materialen, die beschermen tegen regen en wind.

Het meest opvallende item in de collectie is een anorak, die ook binnenstebuiten gedragen kan worden en op die manier de aandacht trekt omwille van zijn zilveren kleur. Ideaal voor wie een opvallende en doeltreffende regenjas zoekt. De trui in het gamma werd zo gemaakt dat hij ook gedragen kan worden tijdens een miezerige, koude dag. Monobi is een pionier op gebied van stoffeninnovaties, en dat voel en zie je aan deze capsulecollectie.

Het prijzensegment ligt iets hoger dan bij de klassieke Filippa K-stuks. De collectie is beschikbaar vanaf 8 september.

The details, launching tomorrow. #monobixfilippak

Een foto die is geplaatst door Filippa K Man (@filippak_man) op

Onze partners