Eigenzinnige zangeres M.I.A. ontwerpt voor Versace

07/11/12 om 14:46 - Bijgewerkt om 14:46

Bron: Knack Weekend

De Britse zangeres M.I.A. heeft verklapt dat ze samen met Donatella Versace werkt aan een collectie voor het Italiaanse modehuis.

Eigenzinnige zangeres M.I.A. ontwerpt voor Versace

© Belga

De Britse zangeres M.I.A. heeft verklapt dat ze samen met Donatella Versace werkt aan een collectie voor het Italiaanse modehuis. Een oplettende journalist zag op haar computerscherm, tijdens een lezing in het Museum van Moderne Kunst in Queens, mappen met de titels als 'Versace Prints', 'Bootleg Versace' en 'Versace Outlines'. Oeps!

Sneller dan verwacht raakte het nieuws bekend dat de Britse zangeres M.I.A. (en niet Lana Del Rey zoals eerder werd gespeculeerd) gaat samenwerken met Versace. Toen ze een lezing in het Museum van Moderne Kunst in Queens gaf over het internet als kunstproject, zag een oplettende journalist van het muziekmagazine 'Spin' interessante 'folders' op het bureaublad van M.I.A.. Het ging meer specifiek over de mapjes 'Versace Prints', 'Bootleg Versace' en 'Versace Outlines'. Tja, ontkennen had niet veel zin meer.

De 37-jarige zangeres bevestigde inmiddels zelf het nieuws van de samenwerking. We kunnen ons dus in de nabije toekomst verwachten aan een collectie van Versace samen met de creatieve M.I.A.. De samenwerking verklaart meteen ook waarom de zangeres op de modeweek in Parijs gehuld was in outfits van Versace. (LVR)

Lees meer over:

Onze partners