Ecologisch kinderlabel ‘Six Hugs & Rock’n Roll’ verovert nu ook de garderobe van mama’s en papa’s

© Six Hugs & Rock'n Roll

Designer Annechien Smolders houdt niet van seutige kinderkleertjes, ze is helemaal gek van stoere én ecologische outfits voor koters. De gloednieuwe collectie is er echter niet enkel voor het kleine gespuis, ouders kunnen zich nu ook van hun stoerste kantje laten zien.

Het Belgische label staat bekend om zijn edgy ontwerpen voor kinderen. Annechien Smolders laat zich elk seizoen opnieuw inspireren door street art, muziek en grafisch design. Haar allernieuwste designs van de ‘Ink Collection’ vinden hun oorsprong bij tattoos, helemaal rock’n roll dus. Kinderen lopen deze zomer dus trots rond in hun met doodskoppen bezaaide looks. De andere prints, die we al gespot hebben in voorgaande collecties, kregen ook een tattoo make-over.

Dé uitblinker van de collectie, de sweater met coole schedelprint, is bovendien niet enkel te verkrijgen voor kinderen. Ouders kunnen de kleine rebel in zichzelf naar boven laten komen, want het leuke item is ook te verkrijgen in maten voor volwassenen. Net als voorheen zijn de kledingstukken gemaakt van biokatoen, ideaal dus om je kleintjes met een gerust hart stoer te laten zijn.(AB)

Skull sweater: kindermaatjes 45 euro, volwassen maten 60 euro

Ecologisch kinderlabel 'Six Hugs & Rock'n Roll' verovert nu ook de garderobe van mama's en papa's
© Melissa Milis

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content