Drijft DKNY-klus een wig tussen Cara Delevingne en Rita Ora?

© Twitter

Drijft DKNY-campagne wig tussen Rita Ora en Cara Delevingne? Het ging al niet bijster lekker tussen popster Rita Ora en model Cara Delevingne, maar nu Rita Ora het gezicht is van de wintercampagne van modemerk DKNY durven wij wedden dat Cara Delevingne, die de zomercampagne van het merk voor haar rekening nam, niet snel haar excuses zal aanbieden.

Menig celebrityreporter zit haast te kwijlen op de ontluikende vete tussen Rita Ora en Cara Delevingne. De RIP-zangeres heeft namelijk een modellenklus van de ravissante Delevingne weten ontfutselen. Voortaan zal dus zij, en niet haar vriendin Cara stralen in de campagnes van het Amerikaanse modemerk DKNY.

Is dit het einde van hun intense vriendschap?

Waar de twee vroeger beste vriendinnen waren, samen allerlei hippe feestjes aandeden en elkaar liefkozend ‘Wifey’ noemden lijken de twee nu verwikkeld in een oorlog. Een optreden van Ora op een DKNY-event in januari zou deze ruzie in gang gestoken kunnen hebben. De dronken Cara Delevingne nam er de microfoon af van haar vriendin en begon ongepast te dansen op het podium, tot schaamte van de zangeres.

Nu dient Rita Ora haar modellenvriendin van repliek door een grote modellenklus bij DKNY voor haar neus weg te kapen. Ora zal schitteren in hun wintercampagne.

(KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content