Deze app verandert je outfitfoto in een modeschets

14/03/15 om 13:19 - Bijgewerkt om 13:19

Emily Brickel, de tekenares wiens pen al overuren maakte voor publicaties als New York Magazine en People, leent nu haar talent uit aan een gloednieuwe app.

Je hebt het pas echt gemaakt als outfitblogger wanneer een tekenares je outfit vereeuwigt op papier. Chiara Ferragni, The Beckerman Girls, Betty Autier, ... allemaal krijgen ze regelmatig tekeningen toegestuurd die hun gevoel voor mode weerspiegelen. Maar waarom wachten op een getalenteerde fan als je ook gewoon zelf zo'n sketch kan laten maken?

De nieuwe app Chic Sketch werd opgericht door bekend modetekenaar Emily Brickel. Wanneer je een outfitfoto oplaadt (foto's waar je volledige lichaam -en dus outfit- op te zien zijn werken het best) schetst Brickel razendsnel je figuur, kleding en kapsel op papier. Afhankelijk van het aantal aanvragen die de app moet verwerken heb je binnen enkele minuten een heuse kleurenschets van je outfit op je telefoon.

Elke prent kost je een kleine tien dollar (Zo'n 9,5 euro) maar daar heb je wel een uniek kunstwerk voor in de plaats. Want een outfitfoto van jezelf inkaderen voor in de woonkamer staat nogal narcistisch, maar niemand heeft iets gezegd van een tekening, toch?

Chic Sketch is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play

Lees meer over:

Onze partners