Carolina Herrera lanceert nieuwe it-bag

25/03/13 om 17:12 - Bijgewerkt om 17:12

Bron: Knack Weekend

Er is weer een nieuwe must-have tas gespot in celebland.

Carolina Herrera lanceert nieuwe it-bag

© Facebook

Er is weer een nieuwe must-have tas gespot in celebland volgens Coolspotters.com. De nieuwste it-bag is de Mini Matryoshka schoudertas van CH Carolina Herrera, een ontwerp van Carolina Herrera Baez, de dochter van de beroemde modeontwerpster.

De tas is genoemd naar de bekende Russische Matroesjka poppetjes die je in elkaar kan steken. Volgens Carolina Herrera Baez is de tas een ode aan haar moeder die altijd klaagt dat haar dochters tassen te groot zijn. Daarom is de tas speciaal zo klein ontworpen om er enkel het noodzakelijke in te bewaren.

De tas bestaat in zeven verschillende kleurencombinaties die gebaseerd zijn op de stijl van de Bauhaus periode. Het is een simpele maar elegante en tijdloze schoudertas van Goya leder. Het Goya leder is exclusief ontworpen voor Carolina Herrera en wordt alleen gebruikt bij bepaalde ontwerpen.

Voor de frisse citruskleuren inspireerde ze zich op de lentecollectie 2012 van haar moeder. Hollywoodsterren zoals Katie Holmes, Eva Mendes, Kate Moss en Jessica Simpson werden al gespot met de Mini Matryoschka aan hun arm. (AV)

Lees meer over:

Onze partners