Actuele Thema's »

Betsey Johnson maakt comeback enkele maanden na faillissement

woensdag 08 augustus 2012 om 10u39

© reuters

Hoewel Betsey Johnson enkele maanden geleden nog op zwart zaad zat is de 70-jarige ontwerpster terug achter haar tekentafel gekropen. In samenwerking met The Levy Group zal ze een nieuwe collectie uitbrengen voor het voorjaar van 2013.

De ontwerpster heeft zich terug in het zadel gehesen met een typische Betsey Johnson jurkencollectie, of om het met haar eigen woorden te zeggen: “I’m back! Doing my dress thing! Pretty and punk, sweet and sexy, always rock n’ roll!”

Haar comebackcollectie zal debuteren tijdens haar Betsey Johnson SS2013 Retrospective Fashion Show op de modeweek van New York waar vooral vrolijke, rijk gedetailleerde silhouetten met een meer edgy kantje verwacht worden.

Johnson kon haar wederopstanding echter enkel waarmaken dankzij The Levy Group, met wie ze al een contract had lopen voor het produceren van een outerwear collectie. Volgens CEO Donald Levy was het bedrijf bereid andere horizonten te verkennen en dus Johnson de kans te geven enkele jurken te lanceren in samenwerking met de Levy design director Suzi Chin. Ons lijkt het zowel voor Johnson –wiens unieke en kleurrijke kijk op de wereld niet verloren mocht gaan- als voor Levy – die door de uitbreiding een nieuw marktsegment aanboort- een vruchtbare samenwerking.

KnackWeekend-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over:

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse reizennieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:
 

Meest gedeeld

  • Special Deco & Design
  • 10 om te zien: Nieuwe designtalenten, oude bekenden
  • Designer van het jaar: Marina Bautier

Whitepapers