Belgisch topmodel Hanne Gaby Odiele lanceert eerste schoenencollectie

28/03/15 om 10:29 - Bijgewerkt om 10:28

Internationaal topmodel van Kortrijkse afkomst, Hanne Gaby Odiele, heeft in samenwerking met de gerenommeerde New Yorkse schoenenontwerper Matt Bernson, een capsulecollectie ontworpen. Dat maakte de West-Vlaamse via Instagram bekend.

Belgisch topmodel Hanne Gaby Odiele lanceert eerste schoenencollectie

Naast haar vertoningen op de catwalk wordt de Kortrijkse schone vooral geprezen om haar excentrieke street style en uitgesproken uniek gezicht. © Instagram hannegabysees

Naast onder andere onze tweeledige Belgische trots Ine Neefs en Yumi Lambert, is de 26-jarige Kortrijkse er ongetwijfeld eentje om in het oog te houden. De voorbije modeweken passeerde ze de revue bij tal van grote namen zoals Balenciaga, Vera Wang en Valentino.

Met deze foto maakte Hanne bekend dat ze in zee gaat met schoenenontwerper Matt Bernson.

Met deze foto maakte Hanne bekend dat ze in zee gaat met schoenenontwerper Matt Bernson. © Instagram hannegabysees

"The Hanne Clutch"

Los van haar vertoningen op de catwalk wordt de blonde schone vooral geprezen om haar excentrieke street style en uitgesproken uniek gezicht. Vorig jaar kon ze zelfs een plaatsje veroveren in de prestigieuze top 50 van Models.com, de lijst met de populairste modellen van dat moment. Ook vernoemde Jason Wu, één van de lievelingsontwerpers van Michelle Obama, een handtas naar het model: "The Hanne Clutch".

Wanneer de capsulecollectie te koop aangeboden zal worden, is nog niet bekend, al zou het 'zeer spoedig' zijn, als we Hanne mogen geloven.

Bekijk hier alle modeshows voor het lente- en zomerseizoen 2015 waar onze Belgische schone de revue passeerde.

(LD)

Onze partners