Belgisch modelabel Gigue verovert Europa met nieuwe webshop

SS 15 - Gigue © -

Of dat is het toch alleszins van plan. Gigue is al meer dan twintig jaar en gevestigde waarde in ons Belgische mode-aanbod. Europa blijkt steeds meer te vallen voor de collecties en daar willen ze nu op inspelen.

Tot op heden kunnen fans van het label terecht bij winkels van het label zelf en bij multimerkenwinkels, zowel in binnen- als buitenland. Maar omdat een groot deel van de expansie van een label dezer dagen afhangt van de aanwezigheid online springt ook Gigue op deze kar.

De tijdloze looks van Gigue zullen vanaf nu dus ook via de webshop te verkrijgen zijn. Het label zal identieke prijzen hanteren in hun verkooppunten en online. Met een levertijd van 1 Ć  2 dagen stellen ze alvast een hoge standaard.

Naast de mode-items zal je online ook heel wat meer te weten komen over het modelabel zelf. ‘Nadat we enkele maanden geleden onze Facebookpagina lanceerden, merkten we dat onze klanten erg geĆÆnteresseerd waren in het verhaal van Gigue’, vertelt Audrey Wyckmans, de vrouw achter Gigue. ‘Daarom zullen we onder meer ’the making of’ van campagneshoots of interviews met de designers delen.’ (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content