Ann Demeulemeester in zee met thecorner.com

08/11/11 om 10:03 - Bijgewerkt om 10:03

De Belgische ontwerpster Ann Demeulemeester heeft een unieke capsulecollectie ontworpen die vanaf eind november exclusief verkocht zal worden op thecorner.com.

Bij thecorner.com kan je altijd terecht voor een eclectische mix van gevestigde modewaarden met een scherp kantje. Deze online boetiek is dan ook de perfecte thuishaven voor het nieuwste project van de avant-gardistische ontwerpster Ann Demeulemeester.

100% zwart Exclusief voor thecorner.com tekende ze een unieke kledinglijn van 4 basisstukken die gecombineerd kunnen worden tot een stijlvolle uitrusting voor zowel man als vrouw. De geheel zwarte 'mix and match'-collectie bestaat uit materialen van topkwaliteit - waaronder lamsleer en kasjmier - en verrast met speciale details.

Op thecorner.com kan je binnenkort ook een filmpje bekijken waarin de ontwerpster door de Amerikaanse kunstenaar Erik Madigan Heck op originele manier wordt voorgesteld.

Dit jaar dus geen excuses om de feestdagen niet in stijl te vieren: de collectie is beschikbaar vanaf eind november, "just in time for Christmas".

Femke De Cauwer/Vincent Fobelets

De prijzen van de collectie ANN DEMEULEMEESTER (thecorner.com) variëren tussen 290 en 890 euro.

Onze partners