Videoportret: Ilse Acke

26/10/11 om 12:42 - Bijgewerkt om 12:42

Bron:

Ilse Acke weeft sjaals met een sterk grafische inslag. Vanaf 9 november ontdekt u haar werk in het Leuvense STUK en als voorproefje stelt ze zichzelf voor in onze Black Box.

Videoportret: Ilse Acke

De grafische sjaalontwerpster Ilse Acke is de volgende strijdster van designcollectief De Invasie die zichzelf voorstelt in onze Black Box.

Elke week, gedurende 9 weken lang, laten we een nieuwe getalenteerde ontwerper aan het woord in onze Weekend Black Box. Eerder al kwamen modelabels, illustratoren, architecten en ontwerpers Titi + The German Kid, Black Balloon, Strook, Margo Slingerland, Sarah Mesritz en Steven Delva aan de beurt.

Deze week richt de Black Box-camera zich op Ilse Acke. Deze jonge ontwerpster weeft sjaals met een sterk grafische inslag. Het zijn stukken die een outfit afwerken en versterken: kleurrijk, zacht en soms ook onvoorspelbaar. (VF)

De Invasie Flexpo Tour komt langs C-Mine in Genk (16 sep - eind dec), STUK in Leuven (9 nov - 13 nov) en Quinze & Milan in Kortrijk (eerste drie weekends van december). In Genk kunt u ook de Weekend Black Box bezoeken. Meer informatie op www.deinvasieverovertbelgie.be

Lees meer over:

Onze partners