Oudste supermodel ter wereld schittert in campagne van Vans en & Other Stories

Daphne Selfe, het 86-jarige supermodel, is een van de gezichten van de nieuwe campagne. Selfe is al sinds 1949 werkzaam als model en mocht al poseren voorcampagnes van vrijwel alle grote modehuizen.

Het resultaat van de samenwerking tussen Vans en & Other Stories is een collectie met de iconische modellen van Vans in een herkenbaar & Other Stories jasje. De collectie zet de Slip-On en de Old-Skool in de spotlight. Ze kregen een licht beige, lederen uitvoering. De grafische interpretatie van de Slip-On met zwarte en witte dotsdoseert het neutrale kleurenpalet, eveneens prominent aanwezig in de lente- en zomercollectie 2015 van & Other Stories.

‘Het was voor & Other Stories een interessante ervaring om zich te inspireren op de iconische Vansmodellen. Door te spelen met kleuren en stoffen uit onze lente- en zomercollectie 2015, willen we de collectie een vrouwelijke uitstraling aanmeten’, verduidelijkt Nicole Wilson, schoenenontwerpster bij & Other Stories. De capsulecollectie van Vans & Other Stories is beschikbaar in geselecteerde verkooppunten en via stories.com vanaf 16 april 2015. De prijzen variëren tussen 90 euro, voor de Slip-On en 100 euro voor de Old Skool. Elk paar schoenen wordt verkocht met een canvasbag met koordsluiting en twee leren riempjes. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content