Hermès wint prijs met 'stilstaand' horloge

07/12/11 om 10:17 - Bijgewerkt om 10:17

Bron: Knack Weekend

Het polshorloge Arceau Le Temps Suspendu van Hermès laat zijn gebruiker toe de tijd stil te zetten. Een verdiende winnaar vond de jury van de Grand Prix d'Horlogerie de Genève.

Hermès wint prijs met 'stilstaand' horloge

Het originele Arceau Le Temps Suspendu van Hermès werd dit jaar tot beste mannenhorloge uitgeroepen op de elfde editie van de Grand Prix d'Horlogerie de Genève. Voor deze onderscheiding is het nodig uit te blinken in zowel expertise als innovatie.

Bijzonder indrukwekkend en uniek aan dit horloge is dat je met één knop (en een ingenieus systeem erachter) de tijd kan stilzetten en meteen kan beginnen wegdromen. In de tijdloze zone zijn uur en kalender niet langer zichtbaar.

Met een druk op dezelfde knop beland je moeiteloos weer in het hier en nu en tikt de klok tot op de juiste seconde verder. Zo kan je de momenten die je dierbaar zijn eindeloos laten duren.

Arceau Le Temps Suspendu wordt in beperkte oplage uitgebracht. Het roségouden juweel werd met de hand voorzien van een visgraat- en een klassiek Côtes de Genève-motief. (MB/VF)

Lees meer over:

Onze partners