Deze ring vibreert de hartslag van je partner in realtime

13/08/16 om 13:09 - Bijgewerkt om 13:09

Een klassieke trouwring? Zo alledaags. Een huwelijkstatoeage? Een tikkeltje te optimistisch. Aanschouw de HB Ring die de hartslag van je partner in je vinger pulseert.

Deze ring vibreert de hartslag van je partner in realtime

© The Touch

Het bedrijf met de toepasselijke naam The Touch heeft een ring op de markt gebracht waarmee stelletjes zich nog meer met elkaar verbonden kunnen voelen. De 'HB Ring' zorgt er namelijk voor dat je de hartslag van je partner -die een gelijkaardige ring draagt- in realtime zal kunnen ervaren door middel van lichte vibraties en een blinkend rood lichtje - echt helemaal niet lastig wanneer je probeert te slapen.

De ringen hebben een oplaadbare batterij en kunnen ook met elkaar connecten om de hartslagen in sync aan elkaar door te geven. Smelt. Je kan de HB-ringen hier reserveren. Je kan kiezen tussen een standaard HB Ring (verkrijgbaar in zwart of in roestvrij staal) voor 599 dollar, of een speciale editie in rozegoud (beperkt tot 50 paar) die je al gauw 2990 dollar zal kosten. Maar hé, het is tenminste origineler en minder permanent dan een litteken in de vorm van je partners cardiogram op je lijf. (KS)

Lees meer over:

Onze partners